window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ originalLocation: document.location.protocol + '//' + document.location.hostname + document.location.pathname + document.location.search });
 
Nature_04-01.jpg

Om Värmepunkten

Grön energi till alla

Värmepunkten drivs av Celxius AB, ett svenskt företag med målet att underlätta i marknaden för gröna energilösningar. Klimatförändringar gör mänsklighetens framtid på den här planeten hotad. Att välja klimatsmarta energilösningar är därför för viktigt för att vara något så komplicerat och svårt som det ofta är idag. Ju enklare det blir att ta steget, desto fler hushåll runt om i världen kommer välja grönt!

För att snabba på utvecklingen vill vi göra det enklare att förse hus med klimatsmart energi. Vi gör detta genom att skapa digitala marknadsplatser, som Värmepunkten, med integrerade smarta lösningar som matchar ihop och underlättar för såväl husägare, installatörer som tillverkare.

Rätt värmepump till bästa pris

Svårt att förstå vad som vore den bästa värmelösningen just för ditt hus och dina behov?

Då är du långt ifrån ensam.

Duktiga installatörer kan hjälpa dig få den optimala lösningen för dina behov till rätt pris. Vi samarbetar med installatörer över hela Sverige så att du som husägare alltid ska kunna få bra offerter från experter nära dig.

Värmepunkten gör det lättare för husägare att hitta rätt i värmepumpjungeln. Vi samlar relevant information inför ditt köp på ett ställe och har skapat marknadens bästa tjänst för att ta in och jämföra offerter från certifierade installatörer i ditt närområde.

En smart digital tjänst – helt gratis

Vi vill ge dig som husägare den bästa upplevelsen genom processen. När du använder vår tjänst ska du känna dig säker och i förarsätet:

  • Se vilka som kommer kontakta dig innan de kontaktar dig

  • Du är aldrig bunden till något förrän du ingått ett avtal med en installatör

  • Alla uppgifter skickas över säker anslutning med så kallad end-to-end-krypering

När du gjort din offertförfrågan får du tillgång till en personlig webbsida, där du ser vilka installatörer som kommer att kontakta dig.

 

Där kan du också kontakta dem direkt genom chattfunktion, jämföra offerter sida vid sida och slutligen signera digitalt. Är du inte nöjd med urvalet kan du även välja att få in från fler installatörer.

Vår tjänst helt gratis för dig som husägare. Det kan den vara eftersom installatörer och tillverkare är villiga att betala för tjänsten. Precis som vi förenklar livet för husägare gör vi det nämligen också för både installatörer och tillverkare.

Bli vår samarbetspartner

I vårt team har vi många års erfarenhet från installatörssidan och har med egna ögon upplevt de problem och utmaningar som kan dyka upp. Vi har därför skapat en skräddarsydd tjänst som med smarta verktyg hjälper till att lösa många av de utmaningarna – både vad gäller att få nya uppdrag, att hantera projekt och ta hand om kunder.

Vi har också lösningar som möter tillverkares behov av att både få bästa effekt av sin digitala marknadsföring och effektivt hantera sitt nätverk av återförsäljare.

Vill du höra mer? Besök sidan för våra samarbetspartners.